Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Aşık Da Mı Olmayalım?

WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Bazen çok sevdiğin bir şey imtihanın olur. Bin bir ümitle, bin bir hayalle çıktığın yolda hüsran dolar avuçlarına. Kah kendine kızarsın kah kendinden eksiltenlere.

Unutmak istersin, canın yanar. Bırakıp gitmek istersin, ruhun yanar. Artık sevmemek istersin, kalbin yanar. Nereye gitsen seninle gelen hatıraların gitmene izin vermez, gittiğini zannetsen de. Aşk artık acıtmaya, giydiğin bu ateşten gömlek sineni yakmaya, gözyaşların yüreğinden dolup taşmaya başladığı anda ellerini semaya kaldırıp sessizce haykırırsın: "Ben nerede yanlış yaptım?" "Aşık Da Mı Olmayalım?" aradığın cevabı bulduracak satırlara davet ediyor seni.

YazarOsman Sungur Yeken
Sayfa Sayısı152
Cilt DurumuCiltsiz
Son Basım Tarihi1.06.2020
Ebat13,5 X 19,5
ISBN-139786052691168
DilTürkçe
Basım Yılı1.06.2020
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Yükleniyor...