Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

İçindeki Kıskanç Kanguruyu Nasıl Eğitirsin?

WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Bir varmış, bir yokmuş. Bebekistan'dan dünyaya doğru Maylo isminde bir bebek doğmuş. Yanında kıskanç bir kanguru varmış. Maylo, dünyaya gittiğinde ne görsün, evde bir tane daha bebek yaşamak-taymış! Bakalım Maylo, evdeki bebeği kıskanan bu kanguruya kardeşliği nasıl öğretecek?
Uzman Psikolog Hatice Kübra Tongar, 4-8 yaş arası çocuklarımıza ve kardeşler arası kıskançlıkla boğuşan anne-babalara kardeş kıskançlığını yönetmenin anahtarını veriyor!

YazarHatice Kübra Tongar
ÇevirmenHayriye Paksu
Sayfa Sayısı40
Cilt DurumuCiltsiz
Son Basım Tarihi1.08.2024
Ebat15 X 21
ISBN-139786259809212
DilTürkçe
Basım Yılı1.08.2024
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Yükleniyor...