Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Tüm Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz!

Susan Şeylerin Gürültüsü

WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Şiirleri, denemeleri ve akademik çalışmalarıyla tanıdığımız Hüseyin Köse'nin şiirlerden yola çıkan denemeleri Susan Şeylerin Gürültüsü, "gece diliyle" yazılmış bir kitap.

"Kırılabiliyoruz, İyi ki.", "Düzyazı Gibiyiz Biraz, Akılla Sevmenin Pişmanlığı...", "Kuşların Avazıyız, Susmanın Yazı..." başlıklarıyla üç bölüme ayrılmış kitaptaki düşünce uçları Didem Madak'tan Ahmet Oktay'a, İsmet Özel'den Enver Ercan'a, Şeref Bilsel'den Levent Karataş'a kadar pek çok şaire ve şiirine uzanıyor. "Yazacak ne kaldı ki?" sorusuna bir cevap olarak önemsizliğin gücünü hatırlatacak, gündüz düşlerinden el almış bir metin Susan Şeylerin Gürültüsü.

YazarHüseyin Köse
Sayfa Sayısı200
Cilt DurumuCiltsiz
Son Basım Tarihi22.05.2025
Ebat13,5 X 19,5
ISBN-139786253694340
DilTürkçe
Basım Yılı22.05.2025
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 18:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Yükleniyor...